Boot informatie wordt geladen..

Ristorante Pizzeria Casa di Gio's

Bij Casa di Gios in de Kikkerstraat in De Cocksdorp geniet je van authentieke Italiaanse gerechten, bereid met passie en geserveerd in een gezellige ambiance.

Casa di Gios is een Italiaans restaurant waar je kunt genieten van de traditionele smaken van Italië. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en veel passie, waardoor elke maaltijd een feest is voor de zintuigen. Van huisgemaakte pasta’s tot smaakvolle pizza’s, bij Casa di Gios proef je de authentieke Italiaanse keuken in een sfeervolle en warme setting.

Authentieke Italiaanse Gerechten

Het menu van Casa di Gios biedt een breed scala aan Italiaanse klassiekers. Elk gerecht wordt bereid met liefde voor de Italiaanse keuken en verse ingrediënten, rechtstreeks geïmporteerd uit Italië of van lokale leveranciers.

Een Gezellige Italiaanse Sfeer

De warme en gezellige sfeer van Casa di Gios maakt het de perfecte plek om te genieten van een Italiaanse maaltijd. Of je nu komt voor een romantisch diner of een gezellige avond met vrienden, de ontspannen sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Deel deze pagina:

Casa di Gio's

Volg dit bedrijf:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.