Boot informatie wordt geladen..

Vakantiepark de Koorn-aar

Vakantiepark de Koorn-aar is een veelzijdig vakantiepark waar gezinnen, stellen en vrienden kunnen genieten van een ontspannen vakantie te midden van de Texelse natuur.

Vakantiepark de Koorn-aar is een ruim opgezet vakantiepark op Texel dat perfect is voor gezinnen, stelletjes en groepen vrienden die willen genieten van een ontspannen vakantie. Het park biedt een breed scala aan accommodaties, van comfortabele chalets tot ruime kampeerplaatsen, allemaal gelegen in een rustige en groene omgeving.

Faciliteiten voor Jong en Oud

Het vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten, waaronder speeltuinen, sportvelden en een zwembad, waardoor er voor iedereen wel iets te doen is. Kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, terwijl volwassenen ontspannen in de wellnessruimte of genieten van een drankje op het terras.

Omringd door Natuur

Vakantiepark de Koorn-aar ligt te midden van de prachtige natuur van Texel, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor wandel- en fietstochten. Ontdek de bossen, duinen en stranden van het eiland, of kom tot rust op het park zelf en geniet van de rust en ruimte.

Deel deze pagina:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.