Boot informatie wordt geladen..

De Bruuzer

Stap aan boord van De Bruuzer in de haven van Oudeschild en ontdek de indrukwekkende kustlijn van Texel en de zeehonden in hun natuurlijke omgeving bij zandplaat Noorderhaaks.

Met De Bruuzer vaar je langs de indrukwekkende kust van Texel en krijg je de kans om het eiland vanaf een geheel nieuwe kant te beleven. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of een avontuurlijke tocht, De Bruuzer biedt een unieke ervaring op het water.

Ontdek de Kust van Texel vanaf het Water

De Bruuzer neemt je mee op een tocht langs de kust van Texel, waarbij je de prachtige natuur en de dorpen vanaf het water kunt bewonderen. Deze ervaring geeft je een heel ander perspectief op het eiland.

Een Unieke en Ontspannende Vaartocht

Of je nu alleen, met familie of vrienden vaart, De Bruuzer biedt een ontspannen manier om de schoonheid van Texel te ontdekken. De bemanning zorgt voor een comfortabele en gastvrije ervaring terwijl je geniet van de zeelucht en het uitzicht.

Teilen Sie diese Seite:

De Bruuzer

Folgen Sie dieser Firma:

Mehr davon auf Texel:

Auf Texel gibt es immer etwas Neues zu entdecken. Ob du auf der Suche nach abenteuerlichen Aktivitäten, gemütlichen Restaurants, komfortablen Unterkünften oder einzigartigen Geschäften bist, hier ist für jeden etwas dabei. Sieh dir die Auswahl unten an und lass dich von dem inspirieren, was Texel zu bieten hat.

Haben sie nicht gefunden wonach Sie gesucht haben?

Finden Sie hier die meist gesuchte Themen.