Boot informatie wordt geladen..

De Smulpot

Bij De Smulpot draait alles om genieten, van een boutique ontbijt tot een smakelijk diner. Onder leiding van Remco Koopman en zijn gepassioneerde keukenteam wordt ieder gerecht tot een ware beleving verheven.

Midden in het centrum van Den Burg bevind zich het gezelligste terras van Texel, waar je je je ogen uitkijkt en terecht kan voor ontbijd, lunch en diner. Niet alleen buiten zit je lekker, ook binnen kun je heerlijk zitten. Bij De Smulpot draait alles om genieten, van een boutique ontbijt tot een smakelijk diner. Onder leiding van Remco Koopman en zijn gepassioneerde keukenteam wordt ieder gerecht tot een ware beleving verheven. Of gasten nu kiezen voor een lunch, high tea, barhap of diner, bij de Smulpot is het gegarandeerd smullen.

Deel deze pagina:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.