Boot informatie wordt geladen..

Brasserie De Lindeboom

Brasserie De Lindeboom in Den Burg is dé culinaire ontmoetingsplek op Texel waar zowel hotelgasten, eilandbewoners als toeristen zich thuis voelen. Of je nu komt voor een vers ontbijt, een uitgebreide lunch of een smaakvol diner, hier geniet je altijd van authentieke Texelse producten in een sfeervolle omgeving.

Brasserie De Lindeboom, gevestigd in het hart van Den Burg, is een geliefde locatie voor iedereen die het eiland Texel bezoekt. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond staan de deuren open voor gasten die willen genieten van de unieke gerechten die de brasserie te bieden heeft. De menukaart staat vol met lokale specialiteiten, waaronder diverse visgerechten en andere authentieke Texelse producten. Je kunt er genieten onder prachtige kroonluchters in de lichte serre of in een gezellig hoekje met een vleugje nostalgie.

Sfeervolle Avonden met Optredens

NeeNadeel heerlijk eten, biedt Brasserie De Lindeboom regelmatig avonden met optredens van lokale artiesten en cabaretshows. Dit maakt het niet alleen een plek om te eten, maar ook om te genieten van de lokale cultuur en gezelligheid.

Een tikkeltje stads op het eiland

De sfeer in de brasserie voelt verrassend ‘stads’ aan, wat bijzonder is op een Waddeneiland als Texel. Dit zorgt voor een unieke beleving die je niet snel ergens anders zult vinden. Of je nu binnenkomt voor een Texels speciaalbiertje aan de bar of om een complete avond door te brengen, Brasserie De Lindeboom biedt altijd een warm welkom.

Deel deze pagina:

Brasserie De Lindeboom

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.