Boot informatie wordt geladen..

Restaurant Brasserie Loodsmans

Brasserie Loodsmans, gelegen in het pittoreske Den Hoorn, is een ideale locatie om te genieten van heerlijke maaltijden in een ontspannen en huiselijke sfeer. Hier proef je de echte Texelse gastvrijheid.

Brasserie Loodsmans in Den Hoorn is een charmante eetgelegenheid waar zowel eilandbewoners als toeristen graag komen. Het restaurant biedt een gevarieerd menu, met een focus op lokale en verse ingrediënten. Van een smakelijke lunch tot een uitgebreid diner, bij Loodsmans voel je je altijd welkom. De brasserie ademt een warme en gezellige sfeer uit, wat het de perfecte plek maakt voor een ontspannen maaltijd.

Gastvrijheid in het Hart van Den Hoorn

De gastvrijheid van het team bij Brasserie Loodsmans is ongeëvenaard. Of je nu binnenkomt voor een kopje koffie of een uitgebreid diner, je wordt altijd met open armen ontvangen. Het interieur van de brasserie straalt huiselijke warmte uit, waardoor je je direct thuis voelt.

Lokale Texelse Smaken

Het menu van Brasserie Loodsmans bevat diverse Texelse specialiteiten, waaronder vers gevangen vis en lamsvlees van het eiland. De gerechten worden met zorg bereid en gepresenteerd, zodat je de authentieke smaken van Texel kunt ontdekken in elke hap.

Deel deze pagina:

Brasserie Loodsmans

Herenstraat 12
1797 AH
Den Hoorn
Volg dit bedrijf:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.