Boot informatie wordt geladen..

Restaurant BosQ

BosQ, verscholen in de Texelse bossen, biedt een unieke eetervaring te midden van de natuur. Hier kun je genieten van heerlijke gerechten in een rustige en ontspannen omgeving, ver weg van de dagelijkse drukte.

BosQ is een verborgen parel op Texel, gelegen in het groen van de Texelse bossen. Dit restaurant combineert een serene omgeving met een verfijnde keuken. Het menu biedt een breed scala aan gerechten, van smakelijke vis- en vleesgerechten tot verfijnde vegetarische opties. Elk gerecht wordt bereid met aandacht voor detail en met gebruik van lokale, seizoensgebonden ingrediënten.

Eten te Midden van de Natuur

Bij BosQ draait alles om de beleving van eten in de natuur. Het restaurant is omringd door groen, wat zorgt voor een ontspannen sfeer. Of je nu binnen eet of op het terras, de rust van de natuur vormt het perfecte decor voor een heerlijke maaltijd.

Lokale en Seizoensgebonden Smaken

Het keukenteam van BosQ werkt met de beste producten die Texel te bieden heeft. De menukaart wisselt mee met de seizoenen, zodat je altijd kunt genieten van verse en authentieke Texelse smaken. Hier proef je de passie voor lokale gastronomie in elk gerecht.

Deel deze pagina:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.