Boot informatie wordt geladen..

Strandpaviljoen Paal 17

Paal 17 is een iconisch strandpaviljoen op Texel waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd met uitzicht op de Noordzee. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon, zee, en Texelse gastvrijheid.

Paal 17, gelegen aan een van de mooiste stranden van Texel, biedt een unieke eetervaring direct aan zee. Het strandpaviljoen is het hele jaar door geopend en staat bekend om zijn ontspannen sfeer en uitstekende service. De menukaart biedt een breed scala aan gerechten, van verse vis tot heerlijke vleesgerechten en vegetarische opties, allemaal bereid met lokale ingrediënten. Of je nu komt voor een lunch, diner, of een borrel bij zonsondergang, bij Paal 17 geniet je altijd van een prachtig uitzicht op de Noordzee.

Eten met de Voeten in het Zand

Paal 17 biedt een unieke setting waar je kunt dineren met je voeten in het zand en het geluid van de golven op de achtergrond. Het is de ideale plek om te ontspannen na een dagje strand of om te genieten van een romantische zonsondergang.

Seizoensgebonden Gerechten en Lokale Specialiteiten

Het keukenteam van Paal 17 werkt met de beste lokale en seizoensgebonden ingrediënten om je de pure smaken van Texel te laten proeven. Of je nu kiest voor een vers visgerecht, een malse biefstuk, of een vegetarische maaltijd, elk gerecht is een ode aan de rijkdom van het eiland.

Deel deze pagina:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.