Boot informatie wordt geladen..

Het Wad Op

Het Wad Op biedt een unieke wandelervaring over de Waddenzee, waar je het unieke ecosysteem van dichtbij kunt ervaren.

Met Het Wad Op kun je deelnemen aan een avontuurlijke tocht over het wad bij Texel. Onder leiding van een gids ontdek je de bijzondere flora en fauna van dit UNESCO Werelderfgoed. Deze unieke wandeling laat je ervaren hoe dynamisch en levendig de Waddenzee is.

Wandel over het Wad bij Texel

Tijdens deze wandeling ga je letterlijk Het Wad Op. Je loopt over de zeebodem wanneer het eb is en ontdekt bijzondere organismen zoals krabben, schelpen en vogels die in dit gebied leven. Het is een fascinerende ervaring die je in contact brengt met de natuur.

Leer over het Ecosysteem van de Waddenzee

De excursie is niet alleen avontuurlijk, maar ook leerzaam. De gids vertelt je alles over het ontstaan van de Waddenzee en de rol die het gebied speelt voor de biodiversiteit. Het is een perfecte activiteit voor natuurliefhebbers en gezinnen die meer willen weten over dit unieke natuurgebied.

Deel deze pagina:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.