Boot informatie wordt geladen..

Restaurant Het Cafeetje

Het Cafeetje in Oosterend is de perfecte plek voor een drankje of een eenvoudige maaltijd, in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer omgeven door een geschiedisrijk dorp.

Bij Het Cafeetje kun je terecht voor een informele en ontspannen avond. Het is de perfecte plek om te genieten van een goed glas wijn, een biertje of een lekkere snack. Met een warm en gastvrij interieur is Het Cafeetje de ideale plek om samen te komen met vrienden en te genieten van een ongedwongen sfeer.

Drankjes en Lekkere Snacks

Het Cafeetje biedt een uitgebreide drankenkaart, variërend van lokale bieren tot zorgvuldig geselecteerde wijnen. Ook voor een hapje ben je hier aan het juiste adres, met een selectie van lekkere snacks en kleine gerechten.

Ontspannen en Informele Sfeer

Het Cafeetje staat bekend om zijn ontspannen en informele sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu alleen komt voor een drankje of met een groep vrienden, Het Cafeetje is altijd een goede keuze.

Deel deze pagina:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.