Boot informatie wordt geladen..

Garnalen vissen op Texel

Garnalen vissen op Texel geeft je een unieke kans om zelf de netten uit te gooien en garnalen te vangen in de Noordzee.

Garnalen vissen op Texel is een geweldige ervaring voor jong en oud. Je gaat aan boord van een vissersboot en vaart de Noordzee op, waar je leert hoe garnalen worden gevangen. Het is een leuke en leerzame activiteit waarbij je de kans krijgt om zelf deel uit te maken van de Texelse visserijtraditie.

Een Actieve en Leerzame Viservaring

Tijdens deze excursie leer je de technieken van het garnalenvissen, onder begeleiding van ervaren vissers. Na het vissen kun je de gevangen garnalen aan boord koken en direct proeven, een smakelijke afsluiting van een avontuurlijke dag op zee.

Ontdek de Texelse Visserijtraditie

Garnalen vissen op Texel geeft je niet alleen een kijkje in het visserijproces, maar ook in de geschiedenis en cultuur van de visserij op het eiland. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin en biedt een unieke kans om het echte vissersleven te ervaren.

Deel deze pagina:

Meer van dit op Texel:

Op Texel valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten, gezellige restaurants, comfortabele accommodaties of unieke winkels, er is voor ieder wat leuks. Bekijk onderstaande selectie en laat je inspireren door wat Texel te bieden heeft.